Harun
Bircan
2014
Bläddra spelare
Harun Bircan
Harun Bircan - Världens bästa Harry!

Harun Bircan anslöt till FC Stockholm inför säsongen 2017. Harun har haft en fin fotbollskarriär bakom sig och kommer med sin erfarenhet bli ovärderlig i truppen.
Harun som är född 1981 startade i Topkapi IK, och som sedan fortsatte i Vasalunds IF, Akropolis och Valsta Syrianska. Trots att Harun blir en av de äldsta i årets spelartrupp så har han en fantastisk fysik.
Harun är har alltid varit ett defensivt nav i alla klubbar han spelat i, och med hans explosivitet och speed är han extremt svår att passera.
Förutom att Harun är en väldigt bra spelare är han även en mycket fin person, och kommer att passa in väldigt bra i gruppen, något som tränare Wasserman även trycker på;

Anders Wasserman:
Harun är en mångsidig spelare som kan spela på flera olika positioner och kommer därmed bli väldigt nyttig för laget. Han är både väldigt uthållig och stark och kommer med sin personlighet och erfarenhet bidra till en väldigt bra gruppkultur.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss