Harun
Bircan
2014
Bläddra spelare
Harun Bircan
Harun Bircan - Världens bästa Harry!

Harun Bircan anslöt till FC Stockholm inför säsongen 2017. Harun har haft en fin fotbollskarriär bakom sig och kommer med sin erfarenhet bli ovärderlig i truppen.
Harun som är född 1981 startade i Topkapi IK, och som sedan fortsatte i Vasalunds IF, Akropolis och Valsta Syrianska. Trots att Harun blir en av de äldsta i årets spelartrupp så har han en fantastisk fysik.
Harun är har alltid varit ett defensivt nav i alla klubbar han spelat i, och med hans explosivitet och speed är han extremt svår att passera.
Förutom att Harun är en väldigt bra spelare är han även en mycket fin person, och kommer att passa in väldigt bra i gruppen, något som tränare Wasserman även trycker på;

Anders Wasserman:
Harun är en mångsidig spelare som kan spela på flera olika positioner och kommer därmed bli väldigt nyttig för laget. Han är både väldigt uthållig och stark och kommer med sin personlighet och erfarenhet bidra till en väldigt bra gruppkultur.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS