Johannes
Grahn
2014
Bläddra spelare
Johannes Grahn
Johannes Grahn – den amerikanska drömmen

Aldrig har Amerika blomstrat så vackert som när svärsmorsdrömmen Johannes Grahn ändtrade landet. Med sitt vildvuxna skägg hade han hoppat på en båt som skulle anlända hamnen i New York sju dagar senare. Han kände sig som en ensam Jack Dawson när han sprang runt på däck och lekte med sin boll. Bollen han alltid hade kallat för Rose.
När Mr. Grahn, som han senare blev kallad i Amerika tillslut hoppade av båten och sprang omkring i NewYorks hamnkvarter tog det inte lång stund innan han hittade rätt.
Hofstra Universty. Det var där hans fotboll skulle blomstra, det var där han skulle amerikaniseras och där han skulle spela för 35.000 personer och göra mål.

Johannes Grahn är en fantastisk tillgång i FC. Han har ett lugn och en teknik som inte många i Sverige är i närheten av. 2014 spelade Grahn i Skövde IK i division 3, och som innermittfältare mäktade han med hela 14 mål och var en stark bidragande anledning till att de vann sin division.

I FC har han tagit en given plats i truppen. Både med sin otroligt härliga personlighet men även då han är fantastiskt duktig.
Johannes kan spela på alla offensiva positioner och gör aldrig någon besviken.

Han debuterade i FC på Stockholm Stadion, men det var matchen mot Vasastan BK som han fick sitt genombrott.
Johannes låg bakom det mesta i den matchen och efter 25 minuter stod det 5-0, och det var väldigt mycket tack vare chefsGrahn.

Välkommen hem!
Johannes Grahn
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna