Hjörvar
Sigurgeirsson
2014
Bläddra spelare
Hjörvar Sigurgeirsson
Hjörvar Sigurgeirsson - isländsk kvalite!

Hjörvar Sigurgeirsson är klar för FC Stockholm. Ytterbacken som redan har debuterat ansluter från Isländska laget IF Magni, som hör hemma i Islands nästhögsta liga.
Hjörvar som är 22 år gammal, har under de senaste fyra åren spelat i både den högsta och näst högsta ligan så det är ett mycket starkt nyförvärv FC har lyckats landa.

Hjörvar debuterade direkt i Svenska Cupen mot Rosersbergs IK, och gjorde ett väldigt fint framträdande. I matchen efter, i den oavgjorda historien mot IFK Stocksund i lördags fick Hjörvar spela ca 35 minuter. Under dessa 35 minuter var han en stark bidragande orsak att FC kunde hota Stocksund flertalet gånger, och det var även Siguergeirssons inlägg som letade sig in i mål.

Johan Mjällby kommenterar nyförvärvet följande;

Hjörvar är en spelare som positionerar sig väldigt bra med och utan boll. Fint driv i steget och duktig med bägge fötter. Ung, framåt och kan spela på många olika platser i laget. Han har kommit bra in i gruppen och visade med sitt inhopp senast att han är redo att slå sig in i startelvan.’’

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS