Tobias Waldenström
Soldati
2014
Bläddra spelare
Tobias Waldenström Soldati
Tobias Waldenström Soldati - Vår mittbackssoldat!

Mitt i rådande pandemi försöker vi göra det vi kan för att berätta positiva saker. För precis som Adidas säger i sin reklam "While the world waits... let's remember, now is the time to keep moving, to pull together, to share skills, positivity and hope. We are the #hometeam... - We will get through this together, and when that time comes, we will be ready". Och jävlar vad vi håller med. Vi ska igenom, och då ska vi vara redo. Därför är det väldigt härligt att kunna berätta att vår sista pusselbit bland våra mittbackar nu är löst.

I fjol stod vi med fyra mittbackar, Sebastian Ludzik, Alan Arslan, Phillip Gustavsson och Linus Karlsson, då det endast är Sebastian som är kvar, så har vi behövt ersätta samtliga. Nu när Tobias Waldenström Soldati ansluter är vi fulltaliga och det känns väldigt bra.

Johan Mjällby kommenterar övergången:
”Tobias är en väldigt lojal central försvarsspelare med senaste klubb Huddinge. Han har bra erfarenhet från denna nivå och kommer med en väldigt fin spelförståelse och passningsteknik/tillslag. Blir ett hot i luften på fasta situationer. Nu när han börjar anpassa sig till sin nya miljö räknar vi också med att hans ledaregenskaper börjar lysa igenom framöver. Samtidigt förbättras Tobias fysiska status hela tiden och inom en snar framtid är han ikapp resten av truppen och då blir det en fin injektion för FC:s trupp.”

Tobias själv är väldigt nöjd med flytten till FC och trivs redan i sin nya klubb.
"För mig var det enkelt, FC är en klubb med liknande målsättningar och vill vinna varje match. Hade hört redan innan FC kontaktade mig hur stämningen är i omklädningsrummet och på planen, väl på plats va det inga tvivel, otroligt skönt gäng på alla plan. Inte alls svårt val!

Med den rutin jag har samlat på mig under min karriär, kommer jag att bidra med min spelskicklighet, mitt lugn och självklart min aggressivitet när tillfälle ges. Pusha både mig själv och grabbarna i laget för att få ut max av alla.

Mina förväntningar på säsongen är höga, vi har spelarna och ledarna för att slåss om 1a platsen. För mig personligen handlar det om att se till att vara med i start 11an varje match och bidra med det jag kan och försöka överträffa mig själv."

Varmt välkommen Tobias!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS