Pedram
Talebi
2014
Bläddra spelare
Pedram Talebi
Pedram Talebi - Landvetters Dani Alves!

Pedram Talebi flög in under transferfönstrets sista minuter. Trots att vi inte sett honom i spel så var det självklart att välkomna honom till FC. Vi hade hört otroligt mycket bra om Pedram och tvekade inte en sekund. Det är ett av de bästa besluten som vi har tagit.

Pedram är 26 år och har spelat i division två senaste åtta åren. Efter studier på Chalmers väntade toppjobb i Stockholm och övergången från Landvetter till FC var ett faktum.

Från första stund visade Pedram upp att han är en väldigt bra fotbollspelare och människa.
Konkurrensen i FC är dock tuff, och det dröjde till hemmamatchen mot Boo FF innan han debuterade.

Sen dess har han varit en av de absolut bästa spelarna under varje match.

Pedram är högerback, men kan lika gärna spela högre upp i banan.

I kvalmatchen mot IFK Ölme dundrade han in ett pressat skott från 30 meter och gjorde sitt första mål för FC.

Varmt välkommen Pedram. Vi är otroligt tacksamma att du är en av oss.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss