Adrian
Hamidi
2014
Bläddra spelare
Adrian Hamidi
Adrian Hamidi - en sann kreatör

Adrian kommenterar övergången så här:
"Jag har studerat FC, och har läst och följt laget under en tid nu. Det känns spännande att få bli en del av resan.
Jag väljer FC för det är ett lag med höga ambitioner. Ett lag som på så kort tid har tagit sig upp sig till Division två. Det bekräftar ambition, styrka och vilja. Jag väljer att vara i ett lag som siktar högt och vill nå resultat.
Mina förväntningar på säsongen är att vi ska ta oss upp till division ett.

Själv hoppas jag att jag kommer kunna tillföra mycket kreativitet i det offensiva spelet med en fin passningsfot och bra spelförståelse. Jag går alltid in med 100% för att kunna nå ett bra resultat både för mig individuellt, men även för att hjälpa laget. Jag vill vara med att göra avtryck och med min delaktighet och hjälpa laget att ta nästa steg i dess högre riktning!"


Sportchef Stefan Elfver kommenterar övergången:


Det känns väldigt bra att kunna välkomna Adrian till laget. Både jag och Johan Mjällby såg direkt att det är en spelare som kan gå långt i sin fotbollskarriär. Otrolig välskolad och en positionering som gör honom ständigt spelbar. Med sin kreativitet kommer han alltid kunna hjälpa speluppbyggnaden både i det långa och det korta spelet. Trots sin unga ålder så har han redan nu förmågan att sätta tempot i matchen fast det handlar om seniornivå.

Det vi även gillar i Adrian att det är en ödmjuk kille, som lyssnar, tar ansvar, och jobbar för laget. Både i och utanför omklädningsrummet.
Vi är även tacksamma över att Stocksund var så pass tillmötesgående i övergången, och vill skicka med ett tack till dem.
Adrian Hamidi
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS