Adrian
Hamidi
2014
Bläddra spelare
Adrian Hamidi
Adrian Hamidi - en sann kreatör

Adrian kommenterar övergången så här:
"Jag har studerat FC, och har läst och följt laget under en tid nu. Det känns spännande att få bli en del av resan.
Jag väljer FC för det är ett lag med höga ambitioner. Ett lag som på så kort tid har tagit sig upp sig till Division två. Det bekräftar ambition, styrka och vilja. Jag väljer att vara i ett lag som siktar högt och vill nå resultat.
Mina förväntningar på säsongen är att vi ska ta oss upp till division ett.

Själv hoppas jag att jag kommer kunna tillföra mycket kreativitet i det offensiva spelet med en fin passningsfot och bra spelförståelse. Jag går alltid in med 100% för att kunna nå ett bra resultat både för mig individuellt, men även för att hjälpa laget. Jag vill vara med att göra avtryck och med min delaktighet och hjälpa laget att ta nästa steg i dess högre riktning!"


Sportchef Stefan Elfver kommenterar övergången:


Det känns väldigt bra att kunna välkomna Adrian till laget. Både jag och Johan Mjällby såg direkt att det är en spelare som kan gå långt i sin fotbollskarriär. Otrolig välskolad och en positionering som gör honom ständigt spelbar. Med sin kreativitet kommer han alltid kunna hjälpa speluppbyggnaden både i det långa och det korta spelet. Trots sin unga ålder så har han redan nu förmågan att sätta tempot i matchen fast det handlar om seniornivå.

Det vi även gillar i Adrian att det är en ödmjuk kille, som lyssnar, tar ansvar, och jobbar för laget. Både i och utanför omklädningsrummet.
Vi är även tacksamma över att Stocksund var så pass tillmötesgående i övergången, och vill skicka med ett tack till dem.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss