Andreas
Karlsson
2014
Bläddra spelare
Andreas Karlsson
Andreas Karlsson - FCs eldiga hårsvall

Andreas kom in tidigt till säsongen 2015 efter att sportchef Stefan Elfver verkligen gjort allt i sin makt för att lyckas landa denna supervärvning.
Andreas lämnar Sollentuna FF i division 2 där han var en av lagets absolut bästa spelare.

Karlsson som är född -88 startade sin seniora fotbollskarriär i moderklubben Sandsbro AIK, där han gjorde det så pass bra att han blev värvad av Superettanlaget Östers IF.
Karriären fortsätter sedan till Norge och Nordstrands i divsion 1 efter några år i Rydaholms Guif.

När sedan Karlsson flyttar till Stockholm tar han en given plats i divsion 2-laget Huddinge IF och med kaptensbindeln på armen är han en starkt bidragande orsak till att Huddinge kliver upp i division 1.
Då Karlsson väljer den civila karriären framför fotbollen finns inte tiden till elitfotboll och Karlsson väljer att lämna Huddinge och då gå till Sollentuna FF.

När han nu väljer att komma till FC känns det så fantastiskt bra. Detta är en spelare som på egen hand kan vinna matcher till FC trots att han är en försvarare. Han har ett extremt bra huvudspel och hans högerfot håller världsklass.
Anderas är en extrem tillgång med hans fysik och vinnarmentalitet.
Då han är så pass mångsidig i sitt spel kan han i stort sett spela på alla försvarspositioner och på den defensiva mittfältsplatsen.

Välkommen hem - Andreas Karlsson!
Andreas Karlsson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss