Andreas
Karlsson
2014
Bläddra spelare
Andreas Karlsson
Andreas Karlsson - FCs eldiga hårsvall

Andreas kom in tidigt till säsongen 2015 efter att sportchef Stefan Elfver verkligen gjort allt i sin makt för att lyckas landa denna supervärvning.
Andreas lämnar Sollentuna FF i division 2 där han var en av lagets absolut bästa spelare.

Karlsson som är född -88 startade sin seniora fotbollskarriär i moderklubben Sandsbro AIK, där han gjorde det så pass bra att han blev värvad av Superettanlaget Östers IF.
Karriären fortsätter sedan till Norge och Nordstrands i divsion 1 efter några år i Rydaholms Guif.

När sedan Karlsson flyttar till Stockholm tar han en given plats i divsion 2-laget Huddinge IF och med kaptensbindeln på armen är han en starkt bidragande orsak till att Huddinge kliver upp i division 1.
Då Karlsson väljer den civila karriären framför fotbollen finns inte tiden till elitfotboll och Karlsson väljer att lämna Huddinge och då gå till Sollentuna FF.

När han nu väljer att komma till FC känns det så fantastiskt bra. Detta är en spelare som på egen hand kan vinna matcher till FC trots att han är en försvarare. Han har ett extremt bra huvudspel och hans högerfot håller världsklass.
Anderas är en extrem tillgång med hans fysik och vinnarmentalitet.
Då han är så pass mångsidig i sitt spel kan han i stort sett spela på alla försvarspositioner och på den defensiva mittfältsplatsen.

Välkommen hem - Andreas Karlsson!
Andreas Karlsson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS