Charles
Simba
2014
Bläddra spelare
Charles Simba
Charles Jr Simba

Charles Junior Simba som är den yngre, född -88 fostrades i Djurgårdens IF och gick hela vägen upp till A-laget, seniorspelet började med en utlåning till Vasalunds IF som var DIFs samarbetsklubb, året efter köptes han av Superettanlaget Jönköping Södra och där han tillbringade två år. De senaste fem åren han spelat i Tenhults IF (förutom en snabb visit i Håbo FF)

Junior är en härlig spelartyp och är tilltänkt att ge oss en extra styrka i anfallet, främst centralt men även ute på på någon av kanterna.

Under debutåret tog Charles andra platsen i skytteligan och blev en väldigt omtyckt vän i bland alla.
En superkaraktär!
Charles Simba
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss