Carlos Gaete
Moggia
2014
Bläddra spelare
Carlos Gaete Moggia
Carlos Gaete Moggia - en vinnare!

” När jag hörde om möjligheten att få Carlos till FC agerade jag direkt. Det är en spelare jag verkligen har gillat, ända sedan tiden tillbaka i Hammarby. Har alltid varit imponerad av hans passningsspel.

I Carlos får vi in en rutinerad spelare och som sagt; en spelare med ett väldigt bra passningsspel. Det är faktiskt brutalt bra.
Bara Carlos närvaro kommer att ge oss en hög nivå, och en härlig trygghet ute på plan.
Jag har bara fått fina lovord om honom, Både som spelare och som person.
Detta både från tidigare tränare han har haft, men även lagkamrater – såsom Jose Monteiro. SÅ det känns väldigt tryggt att få in Moggia i omklädningsrummet.

Jag är övertygad om hungern som Carlos kommer in med, och hans enorma driv kommer ta FC uppåt i serierna. - Stefan Elfver, sportchef"


Även FC Stockholms nya tränare Rebaz Hassan är mycket nöjd över att få in Carlos.

”Han är en klasspelare rakt igenom, som kommer kontrollera spelet på planen med sitt fina passningsspel och sin trygghet med bollen.

Carlos besitter även ett duellspel som inte alltid får den uppmärksamheten den förtjänar.

I Carlos så får vi dessutom en spelare med erfarenhet av att vinna och att spela under press. Den erfarenheten kommer vara ovärderlig för oss att ha under säsongen.

Så för att summera:
Klass rakt igenom, både som spelare men även som människa. Precis sådana personer du vill ha omkring dig.
Varmt välkommen Carlos!”


Och när Carlos själv får berätta vad han tycker, låter det så här:


” Varför jag valde FC är många anledningar. Det är ambitionen som klubben har. En ambition som jag verkligen delar och känner att jag kan skriva under på.
Att få spela på naturgräs på Kristinebergs IP. En av Stockholms vackraste planer.
Men det som verkligen fick mig att bestämma mig för FC, det var Rebaz. Han syn på hur fotboll ska spelas. Det är den fotbollen jag vill spela – och som jag tror kommer passa mig väldigt bra!

Om jag ska försöka lista vad jag kan bidra med, så är det nog. Min passion. Att alltid vilja vinna, alltid fortsätta framåt.
Glädje. Det är viktigt att känna glädje när du spelar fotboll, och det vill jag bidra med till mina nya lagkamrater och ledare.
Och vinnarmentaliteten. Vi ska vinna så enkelt är det.

För det är mitt mål, och lagets mål – i år ska vi vinna Division två!”Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS