Joakim
Moström
2014
Bläddra spelare
Joakim Moström
Joakim Moström - ett långsamt farväl

Joakim Moström, en tidig drömvärvning som var svår att ro i land.
Med åtskilliga pojk- och juniorlandskamper, uppfostrad i AIK med spel i A-laget redan som 16:åring skulle han bli en bidragande faktor till FCs framgångar.

När han väl skrev på under slutet av vårsäsongen 2011, och gjorde sin debut mot Fagersjö Bois gjorde han ingen besviken. Efter en halvlek hade han svarat för 3 mål och 3 assist.

Tyvärr har säsongerna med FC kantats av skador och motivationsproblem.

2013 var säsongen och året då Joakim Moström skulle komma tillbaka.
Tyvärr blev det endast en match.

Men Moström tillför enorma dimensioner med sitt spel till FC när han är disponibel - och är fortfarande en våt dröm för tränarparet för 2014.

Just nu lutar det dock åt att #4 pensioneras.

Joakim Moström
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB