Martin
Leinar
2014
Bläddra spelare
Martin Leinar
Martin Leinar

Så här blev Martin Leinar presenterad när han skrev på för FC Stockholm°

artin Leinar är klar för FC Stockholm! Inför säsongstarten i helgen mot Tullinge gör FC klart med en mycket spännande fotbollsspelare. Martin Leinar som kommer att bidra med en offensiv spets är spelklar och konkurrerar om en plats redan till helgen!

Leinars fotbollskarriär drog igång i Motala där han är född och uppvuxen. I moderklubben LSW flyttades han upp i A-laget redan som 14 åring. Där var en en bidragande faktor till avancemanget till division 3.

Som 18 åring blev han sedan värvad till Motala AIF i division 1, och tillbringade ett antal år innan flyttlasset gick till Borås för studier och spel i Norrby IF.

Sportchef Stefan Elfver om övergången:

Martin är en klasspelare. En offensiv kraft som kommer göra en hel del poäng i år. En riktig vinnarskalle. Att få in honom känns väldigt bra och vi har nu en väldigt bra konkurrens på de offensiva platserna i laget. Nu vill jag bara ha premiär.
Martin Leinar
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS