Martin
Leinar
2014
Bläddra spelare
Martin Leinar
Martin Leinar

Så här blev Martin Leinar presenterad när han skrev på för FC Stockholm°

artin Leinar är klar för FC Stockholm! Inför säsongstarten i helgen mot Tullinge gör FC klart med en mycket spännande fotbollsspelare. Martin Leinar som kommer att bidra med en offensiv spets är spelklar och konkurrerar om en plats redan till helgen!

Leinars fotbollskarriär drog igång i Motala där han är född och uppvuxen. I moderklubben LSW flyttades han upp i A-laget redan som 14 åring. Där var en en bidragande faktor till avancemanget till division 3.

Som 18 åring blev han sedan värvad till Motala AIF i division 1, och tillbringade ett antal år innan flyttlasset gick till Borås för studier och spel i Norrby IF.

Sportchef Stefan Elfver om övergången:

Martin är en klasspelare. En offensiv kraft som kommer göra en hel del poäng i år. En riktig vinnarskalle. Att få in honom känns väldigt bra och vi har nu en väldigt bra konkurrens på de offensiva platserna i laget. Nu vill jag bara ha premiär.
Martin Leinar
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss