Linus
Nilsson
2014
Bläddra spelare
Linus Nilsson
Linus Nilsson - FCs alldeles egna brandman

När sirenerna började tjuta, och stövlarna satt åt. Då sprang han och med ett graciöst skutt gled han nedför den välpolerade stolpen. Söderorts vackraste brandman skulle än en gång rädda Stockholm.
Hans långa hår fladdrade i vinden, och läpparna slogs mot varandra. Salivet sprutade och Linus mådde lika bra som han såg ut. Bäst.

När Linus inte räddar Stockholm Stad. När Linus inte springer för Stockholm Stad. När Linus inte gör allt för Stockholm Stad.

Då gör han allt för FC Stockholm Internazionale istället.
Det var 2013 som han sprang in, och sedan dess aldrig stått stilla.
En kropp svarvad av hårdaste granit. Ett svall, svallande långt och med ett spel så uppoffrande att ingen någonsin kan beundra honom utan att fälla en tår.

Linus har från första stund gjort allt han kan för sina medspelare. På sin kant eller i mitten vinner han alla dueller. En gentleman och poängspelare.
En dröm för medspelarna och en sann skräck för motståndarna.

Det är intet för intet som Linus Nilsson vann SP3:s Hederspris för säsongen 2013.

Linus är en favorit hos alla - och är en blivande ikon.
Linus kommer alltid att rädda FC, vare sig nöd eller ej.
För Linus är FCs alldeles egna brandman.


En artist får inte tiden att räcka till. För denna artist gör inte bara mål, han räddar även världen. FC:s alldeles egna superbrandman, som alltid har en given plats i alla referat väljer än en gång att rädda världen.
Linus Nilsson som alla älskar lägger skorna på hyllan, men lovar att borsta av dem om FC skriker på hjälp.
Linus Nilsson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS