Robert
Jansson
2014
Bläddra spelare
Robert Jansson
Robban Jansson - en av FCs rödaste men framförallt viktigaste!

Robert Jansson, en spelare som förtjänar allt och ännu mer.
Han har varit med från starten och spelar alltid som i trans. Mespelare, motspelare, ledare, domare storögda följer de denna superstjärna match efter match. För Jansson är inte bra, han är för bra.

Hade Robert Jansson inte kickat ett lysrör för en massa år sen på ett landslagsläger hade det förmodligen varit han som vunnit bilen på Fotbollsgalan.

Någonstans är FC glada över den skadan, för om det inte gått åt helvete för Robban då - så hade det gått åt helvete för FC. För då hade vi inte sett skymten av detta proffs.

Han gör alltid allt för alla - och förtjänar Årets Spelare varje år.

Tyvärr har skador och tid hållit honom borta lite för ofta på slutet, men han är en av FCs absolut bästa, och viktigaste spelare.

En skadefri Robert Jansson är alltid det första namnet coach Elfver skriver upp i matchtruppen.
Robert Jansson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss