Rickard
Åberg
2014
Bläddra spelare
Rickard Åberg
Rickard Åberg - den finaste av fina. Surrets mästare.

Rickard Åberg, dundrade in i FC till 2013.
Han tog ett stort socialt ansvar och Rickard kämpar alltid väl.

Efter många turer på flertalet platser hittade han tillslut hem på vänsterbacken alternativt högerbacken - där har han gjort succé de sista matcherna.

2014 blir ovisst pga av skadehistoriken, men Rickard kommer i så fall ta ett steg in i ledningen för FC.

Rickard har verkligen gjort FC rikare på kärlek

Honom släpper vi aldrig.

- orden ovan skrevs i sann förälskelse. Så kom tillslut dagen vi aldrig ville höra. Rickard Åberg slutar. Slutar. Det ekade bara tomt, och hårt.
Rille väljer inför säsongen 2015 att gå till seriekonkurrenten Hässelby SK. Ett ofantligt tråkigt besked, men RIlle kommer aldrig försvinna från FC för gott.

För FC är Rille - och Rille är FC!
Han ska bara på semester en stund.

Hej Då Richie! Ses snart igen.


Rickard Åberg
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss