Elias
Storm
2014
Bläddra spelare
Elias Storm
Elias Storm - Bättre än bra och gråare än grå

Det finns vissa spelare som har betytt mer än andra.
Det finns vissa spelare som har gjort mer än andra.
Det finns vissa spelare som är så otroligt bra.

Att avsluta sin professionella karriär i norska högsta divisionen och byta detta till FC Stockholm Internazionale i division 7. Kan vissa kalla dumt. Vi kallar det karaktär. Vi kallar det kärlek.

Elias Storm har spelat Champions League med Djurgården, och vunnit SM-guld.
Ändå valde han 2011 att skriva på FC. Han har i stort sett aldrig missat en match eller träning. Han har garanterat inte missat en lagfest.

Elias Storm är en evig ikon, och kommer alltid vara en oerhört viktig del av FC Stockholm Internazionale.
Utan honom hade FC aldrig varit där vi är idag. Sedan första minuterna har han varit en hjälte och alltid en av de bästa!

Till 2014 har Elias valt att spara ut sin gråare nyans och är FCs alldeles egna Silverräv.

2015 ser mycket mörk ut, precis lika mörk som 2014 då Elias krossade sin fot på försäsongen och spelade inte en enda match.
Elias kan tidigast vara tillbaka hösten 2015, men det är ytterst oklart. Om han kommer tillbaka till plan - blir han en väldigt viktig pusselbit i Nannskogs lag


Utmärkelser:

Årets spelare 2011
Årets Sheriff 2013

Elias Storm
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss