Johan Edeland
2014
Bläddra spelare
Johan Edeland
Johan Edeland - en maskin

Johan Edeland som är född 1997 har senaste två åren spelat i Huddinge i Divison II Södra Svealand, innan dess kom han från Syrianska där han som 19 åring debuterade i Superettan. I Johan får vi en välskolad innermittfältare, med en grym fysik, två bra fötter och en redan nu välutvecklad spelintelligens.

Sportchef Stefan Elfver:
"- Jag hatade Johan i fjol, på ett bra sätt. Han var så jävla bra mot oss. Han kunde nästan ensam äta upp hela vårt mittfält. Det ska bli sjukt spännande att se hur han tar nästa kliv hos oss. I debutmatchen mot IFK Lidingö så såg han väldgt bra ut under de 45 minuterna han spelade. Han låg bakom flera offensiva chanser, spelade fram till ett mål. Jag tror inte han förlorade en enda 50/50 duell. Konkurrensen på mittfältet är numera helt fantastik att se, och den bidrar Johan med i allra högsta grad. Jag är jäkligt glad att Johan är hos oss"

Johan Edelands egna kommentarer:
- Jag fick ett bra intryck från spelare och ledare när jag var nere och träna med laget. Det är ett riktigt skönt gäng med duktiga spelare. Samt att klubben vill upp i seriesystemet! Kändes helt rätt att jag skrev på.
Själv kommer jag kunna tillföra speed, spelsinne, alltid hårt arbete - och förhoppningsvis en del poäng.
Nu ska vi se till att vinna serien - det är därför jag här!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS