Tomas
Engström
2014
Bläddra spelare
Tomas Engström
Tomas Engström - yngre, starkare, vår jätte.

Love Lidström går sönder. Fredrik Ingel går sönder. Joakim Moström försvinner.
Tomrummet på mittfältet ekar. När FC kommer med förfrågan till Engström under sommaren 2013 tror inte ens ledningen på det.

Men Tomas tackar ja, och kommer in på mittfältet som en jätte.
Fostrad i Spårvägen och har en vänsterfot som massakrerar allt som kommer i dess väg.

Tomas blev precis den mittfältsgeneral som FC behöver.

Tomas är även Patriks lillebror och FC har än en gång ett brödrapar i laget - efter bröderna Sjölin ställt skorna på hyllan.

Tyvärr avlöser sig skadorna varandra för Tomas, och säsongen 2015 blir ett viloår. I alla fall under vårsäsongen då han kommer jobba med rehab.

Än en gång står FC utan brödrapar då bror Patrik inte heller spelar under 2015.Tomas Engström
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss