Simon Turesson
2014
Bläddra spelare
Simon Turesson
Simon Turesson Picetti

Ture andas fotboll. Ture är fotboll. Farfar Tom-Tur Turesson blev en firad legend när han vände hem till Hammarby 1970 och lärde Ronnie Hellström lira boll. Pappa Tom Turesson är landslagstränare för Sveriges -95:or, men det är nu den tredje generationen Turesson ska glänsa.
Ture är född 1993 och spelat i Hammarby hela sitt liv, innan han i fjol drog till Eskilstuna. Han är en gudabenådad fotbollsspelare och besitter två fötter i världsklass. Hans inställning och blick för spelet kommer att hjälpa FC till den absoluta toppen.
Det har varit både tal om Torino och Bari i Italien tidigare och att han nu väljer FC känns fantastiskt!
En majestät på plan och en italiensk hunk vid sidan av!
Turesson är fostrad som en stenhård mittback, men är såpass all around att han kan användas överallt.

Turesson blev värvad av Värmdö i division 2 10:e augusti 2014. Tack för allt! Ses snart igen.
Simon Turesson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss