Naramsin
Akdemir
2014
Bläddra spelare
Naramsin Akdemir
Naramsin Akdemir - Akta dig!

När han var 14 så tog han steget till AFC United och gick igenom hela deras ungdomsled upp till u21. Under sista året i gymnasiet var han tvungen att satsa på studierna och spelade då i division 4 och Spånga IS.
När studenten var avklarad tog han steget till Division 2 och Södertälje FK där han som sagt var en given startspelare under hela året.

Johan Mjällby är väldigt nöjd med Naramsin valde FC och kommenterar övergången följande:
"- I Naramsin får vi en extremt kraftfull, och snabb ytterback. Ett fysiskt praktexemplar. Han har en oerhört fin inställning och en omättad hunger att vilja utvecklas! Något jag är säker på att vi kan hjälpa honom med. Bra fart både offensivt och en fin duellspelare. Att han kan användas både som ytterback och och mittback känns väldigt bra!"

Naramsin egna kommentarer kring valet av FC:
"Det började med en provträning i Bosön vid november och jag kände mig välkommen på en gång. Jag behövde även ett lag som är nära till mig då jag bor i Stockholm. Sen blir man helt häpnad över det FC har lyckats med. Att komma upp i seriesystemet så snabbt och effektivt som FC gjort, det tyder på att det finns en bra vilja och målsättning här och det värdesätter jag högt, och vill bli en del av!

Vi har en bred och hungrig trupp med spelare som alla är skickliga och olika spetskompetenser som lyfter helheten. Samt tränare i Johan, Kia och inte minst Pouria som har fantastiska egenskaper och meriter som ska leda oss. Jag tror att det kan gå riktigt bra i år jobbar vi hårt både på och utanför planen så kan vi uppnå mycket goda resultat, och jag ser fram emot en spännande säsong med laget."

Varmt välkommen Narmasin!
Stort tack till Södertälje FK för en fin dialog kring övergången. Vi har ett tråkigt förflutet men nu är det ett nytt år!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS