Victor
Forssell
2014
Bläddra spelare
Victor Forssell
Victor Forssell - en stenhård vinnarskalle!

Victor som är född -94 är uppvuxen i Sollentuna, men redan som 12åring gick flytten till AIK där han gick han blev en ledargestalt i alla lag han spelade i, från pojklagen upp till U-21, innan han blev utlånad till Väsby United.
Forssell har även några juniorlandskamper på meritlistan. Victor kan både användas som försvarare och mittfältare, men det är som central mittfältare som han trivs bäst.

Sportchef Stefan Elfver, kommenterade övergången:

Det känns verkligen skönt att få se Viktor i FC. Han är precis en sån spelartyp som alla lag vill ha. En klassisk vinnarskalle som vägrar att förlora, och riktigt välskolad. Vi kan använda Victor på flera positioner, men vi ser honom som en central spelare, som kommer vinna många dueller ute på plan. Hans fina fötter och huvudspel kommer generera en hel del poäng. Lätt summerat kan vi säga att det är en jävla kanonvärvning.

Victor Forssell
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna