Hristos
Kitsos
2014
Bläddra spelare
Hristos Kitsos
Hristos Kitsos - en grekisk gud.

Hristos Kitsos anlände till FC 2014, under hösten och blev en mycket välkommen värvning.

Kitsos är fostrad i AIK innan han tog sig vidare till BP och spelade i division 1. Efter det gick framgångsagan vidare till Väsby United, med bland annat spel i Superettan och två raka semifinaler i Svenska Cupen.

Hristos är en perfekt spelare för FC, och precis den pusselbiten FC behöver.
Kitsos kommer ta en mittbackplats trots att han i grund och botten är en oerhört skicklig mittfältare. Tack vare det kommer han att ge stabilitet och ett lugn till hela backlinjen med sin fina teknik och spelförståelse.
Förutom spelförståelsen har Kitsos en fruktad vänsterfot och lår i Cristiano Ronaldo-klass!

Kitsos är 31 år ung, och med sitt vackra grekiska hårsvall kommer han se till att FC håller tätt och ta många välbehövliga poäng i höst.

Välkommen hem Hristos Kitsos!
Hristos Kitsos
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 6 feb 14:00
IFK Haninge
Träningsmatch
Torvalla IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss