Gustavo De
Armas
2014
Bläddra spelare
Gustavo De Armas
Gustavo De Armas - Rap Das Armas

Gustavo kommer senast från spel i Vallentuna BK i division 3 Norra Svealand.

Love Lidström som är en del av tränarstaben i år i FC Stockholm, och som kan FC som ingen annan är hoppfull och glad över att ha Gustavo i truppen.

"Förutom att Gustavo är en väldigt fin människa, så har vi fått in en ung, ambitiös och utvecklingsbar spelare. Han har en attityd och träningsvilja som vi verkligen letar efter när vi tar in nya spelare i laget. Han har en fin passningsfot, och konkurrerar om platserna på mittfältet. Jag gillar att se hans nära kontakt med Naramsin, och tack vare hans ankomst har även Narre tagit nya nivåer."

Gustavo De Armas känner sig också väldigt glad över att det blev FC i år.

"Det känns väldigt bra med att jag och FC kunde hitta en lösning. FC står för en fotbollskultur som jag både gillar, står bakom, och passar mig väl. Att FC vill vara det bollförande laget ser jag som något väldigt positivt för mig som spelare och FC som lag.
Jag hoppas jag kommer kunna tillföra en vinnarmentalitet, träningsattityd, och vilja. Jag gör alltid allt i min makt för att få mina spelare och mitt lag. Både på och utanför plan.
Rena förväntningar är att vi är med och slåss om avancemang till division ett - och att jag själv tar ytterligare steg i min utveckling!"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS