Mtaka
Simba
2014
Bläddra spelare
Mtaka Simba
Mtaka Simba - Bror nummer 3.

Äntligen är Simbatrion intakt! Mtaka Simba är klar för FC Stockholm. Tillsammans med Charles och Heradi så har vi nu triss i ess i Simbabröder! Mtaka ansluter från seriekonkurrenten IFK Haninge - men är främst känd för sina fantastiska ungdomsår i Djurgården och två starka år i Norge.Sportchef Stefan Elfver kommenterar:
Det känns så jävla bra att få hit Mtaka. Från första stund så har det känts hundra procent. Han tillför en till dimension i vårt spel, med sina fina fötter och en grymt spelsinne. Han visade förra året i Haninge att han är en av seriens absolut bästa mittfältare, så det är klass vi får in. Nu är det ju synd att Svenska Fotbollsförbundet inte vågade gå emot FC Gute, så vi inte får ett derby mot KB och en riktig jävla brödrakamp! Småsyskonen Simba spelar ju i KB. Hur som helst, så känns det jäkligt tryggt att få hit Mtaka. En fin kille och grym spelare. Kan inte bli bättre.

Mtaka är tilltänkt som en central mittfältare hos FC Stockholm! Mtaka kommer att spela nummer #26
Mtaka ansluter från IFK Haninge. Innan dess har han spelat i andra ligan i Norge, och även i klubbar såsom; Södertälje FK och Huddinge, även dessa seriekonkurrenter - och även där var han en tongivande och viktig spelare i laget!

Mtaka har även ett antal ungdomslandskamper för Sverige.

På lördag är det årets första träningsmatch och då ska vi äntligen få se Mtaka Simba i spel!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS