Alejo Ocar
Kandus
2014
Bläddra spelare
Alejo Ocar Kandus
Alejo Ocar Kandus - den argentiska flyttfågeln!

Alejo föddes 1986 i Buenos Aires. Redan från tidig ålder förstod man att han var en fotbollvirtuos av sällan skådad rang. Fotbollen lämnade aldrig hans fötter vart han än gick, ju äldre han blev desto mer slet klubbarna efter hans tjänster. Som junior fostrades han i fotbollsklubbarna Lanus FC och CA Banfield, i Lanus kämpande och krigade han om forwardsplatsen med ingen mindre än Pablo Daniel Osvaldo.

Med Maradona som sin stora idol hittade Alejo sin plats som offensiv mittfältare. Han formades till ett nav mellan det defensiva och forwards. Om han inte gjorde målen själv så spelade han fram till dem.

Med 13 år i Europa som fotbollspelare har han nu hittat sin bas i Sverige och Stockholm.

Sportchef Stefan Elfver om Alejo:

- Alejo är en otroligt bra spelare när han är fulltränad. Han är en spelare som har ”det”, och som kan både göra sin egen gubbe och några till på vägen. Otroligt smart och snabb på små ytor. Får han allt att stämma och kommer i bra fysisk form så är han nästintill ostoppbar. Ska bli otroligt kul att följa honom i år.

Alejo är tilltänkt som en offensiv spelare i FC och konkurrerar på alla mittfältspositioner och i anfallet.
Alejo Ocar Kandus
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss