Peter
Dolk
2014
Bläddra spelare
Peter Dolk
Peter Dolk - spelaren med lockar av silver.

En dag så stod Peter framför spegeln. Hans blå-brun-gröna ögon tittade storögt, och undrade vad som hänt. Fingrarna hade som vanligt börja leka med hans långa bruna lockar, och det var just då som han insåg att något hade hänt.
Hans bruna lockar var inte bruna längre. Utan det blänkte och sken som klaraste silver. Silvret hade spridit sig som en löpeld i hans bruna hår. Peter hade fyllt fyra år, och hade redan blivit gråhårig.

Sen växte Peter upp. Håret fortsatte att blänka av vackraste silver, och så en dag så hittade han in.
In i FC Stockholm. In i omklädningsrummet där alla ville vara som Peter. Peter Dolk, mannen med silver i håret.

Det var när han klev in i omklädningsrummet som alla började att leva. Det var han som gav dem glädjen och orken.

Silver Dolk har faktiskt inte bara hår av metall. Han är även en målskytt av rang, och vacker att vila ögonen på.

När Dolk anslöt från Foc Farsta till säsongen 2012 kändes det oerhört bra.
En fantastisk spelare och helt magsik vid sidan av.

Silver vann skytteligan första säsongen han var med, trots att han endast spelade hälften av matcherna. Ibland har han otur med passningarna, det blir inte så många assist. Men mål, det gör Silver-Dolk. Om och om igen.

Silver är en ikon, och älskad av alla. Alla vill vara Peter "Silverr" Dolk. Alla vill i alla fall ha en del av hans hår.

Utmärkelser: Årets skyttekung 2012
Peter Dolk
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss