David
Mikhail
2014
Bläddra spelare
David Mikhail
David Mikhail - trygghet mellan stolparna

Bröderna David och Marcus Mikhail ansluter från Huddinge IF. Det är två väldigt ambitiösa och duktiga fotbollspelare vi får in till FC Stockholm. Trots deras relativt unga ålder, så har de båda varit två av Huddinges bästa spelare under två säsonger. Målvakten David blev bland annat utsedd till Huddinges bästa spelare 2019, och även nominerad till Division 2s bästa målvakt.

FC Stockholms sportchef Stefan Elfver kommentererar övergången så här:

"Jag är väldigt nöjd med att få in David och Marcus till oss. I David får vi in en av seriens bästa målvakter, och tillsammans med Simon Röse så huserar vi nu en riktigt bra målvaktsduo. De kommer att kunna sporra och hjälpa varandra för att nå högre höjder i deras målvaktsspel 2020. Det blir en härlig konkurrens innanför stolparna nästa år.

Marcus som är en väldigt komplett fotbollspelare med bra fötter, teknik och spelförståelse kommer bli en bra pusselbit i lagbygget för 2020. Vi ser honom som en mycket användbar spelar som kan användas både i backlinjen men även på mittfältet. Det ska bli riktigt kul att följa bröderna Mikhails i FC under 2020.

När bröderna själva kommenterar övergången lät det så här:

David:
[i]Det blev FC för att jag ville till en klubb med ambitioner, högt satta mål och bra förutsättningar. Helt enkel en klubb där man vill vinna!
Jag hoppas bidra med mitt spel på planen genom att fortsätta spela som föregående säsong och hjälpa laget till att just vinna så många matcher som möjligt. Hoppas också kunna bidra till en god träningsmiljö.
Mina förväntningar för året är vi är med i toppen av tabellen och att vi krigar för ett avancemang!

Marcus:
Jag väljer FC för att klubben har höga ambitioner och mål vilket passar in i min filosofi!
Jag tror min spelstil kommer passa in väldigt bra i hur laget vill spela! Jag är en rak spelare med högt tempo som är genombrottskraftig och aggressiv.
Det ska bli ett väldigt spännande och intressant år med väldigt höga mål på mig själv men också på laget!


Varmt välkomna till FC Stockholm!

David Mikhail
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS