Olle
Freiman
2014
Bläddra spelare
Olle Freiman
Olle Freiman - FCs enda rospigg!

Rospiggen Freiman är uppvuxen på ön Singö i Roslagensskärgård. På soldränkta badklippor tog fotbollskarriären sin början. Laget blev Väddö IF. Till träningarna tog han sin lilla styrpulpet och hoppade i vågorna.

Freiman flyttade sedan till Norrtälje, och då blev det självklara valet BKV Norrtälje och spelade där i tre år, innan flytten gick vidare till Uppsala och IK Sirius. När sedan andratränaren i Sirus tog över Täby FK, ville Olle följa med och spelade där i två säsonger.

Olle Frieman är en stor och stark offensiv kraft som är bäst på en kant. Med två fina fötter och ett härligt driv kommer han vara en stor tillgång i jakten på poäng.
Olle Freiman
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS