Martin
Jatko
2014
Bläddra spelare
Martin Jatko
Martin Jatko - en sann vinnare!

Immetoprsonen Martin Jatko gjorde som sina vänner i Rynninge IK och flyttade till Stockholm.
TIll säsongen 2015 frågade Magnus Palm om han fick ta med sig en gammal lagkamrat från Rynninge. När Jatko då dök upp på första träningen stod tränare Daniel Nannskog och sportchef Stefan Elfver vid sidlinjen och dreglade.
- Han ska vi ha. Han ska vi ha, viskade de ikapp, medan ögonen trånade.

Martin Jatko är en ledargestalt, en vinnare. En spelare som gör allt för sitt lag och som alltid ser till att hans lagkamrater sköter sig.
Förutom att han är en fantastiskt fotbollspelare har han en sängkammarblick och kropp av stål. Detta gör att Immertoprssonen alltid kommer att vara en sann utmanare till Årets Showercandy.

Jatkos fotbollskarriär startade i Immetorps BK där han blev skolad till den vinnare han är idag. Karriären gick sedan vidare till BK Karlskoga och därefter IK Rynninge.

I FC kommer Jatko att användas centralt, och kommer att spelas både som mittback och defensiv mittfältare.


Varmt välkommen hem - Martin Jatko.
Martin Jatko
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss