Magnus
Palm
2014
Bläddra spelare
Magnus Palm
Trollhättans största förlust genom tiderna!

Vänsterbacken och klasspelaren Magnus Palm anslöt till FC Stockholm Internazionale från Rynninge IK i division 2 i slutet av augusti 2014. I Rynnige hade han spenderat fyra av sina bästa fotbollsår.¨
I Rynninge har han varit helt ordinarie och en av klubbens absolut bästa spelare säsong efter säsong.
Trots att han är vänsterback så ligger hans känsliga vänsterfot bakom många poäng och kommer förmodligen även göra det i FC!

Detta är en spelare som kommer bli helt perfekt för FC, då efter Patrik Engströms skada har det saknats en naturlig vänsterback som är vänsterfotad.

Att Magnus väljer FC känns helt fantastiskt.
Förutom sin grymma vänster har han en inställning och ett spelsinne som hör hemma betydligt högre upp i seriesystemen.
Vi är säkra på att Magnus kommer vara en vital del av FCs framtid, och att han redan i höst kommer hjälpa till att säkra kvalplatsen till division 3.

Att ännu en hunk tar plats i omklädningsrummet med lite skön göteborska, kan inte annat än bli succé!

Välkommen hem - Magnus Palm!
Magnus Palm
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss