Jesper
Jonsson
2014
Bläddra spelare
Jesper Jonsson
Jesper Jonsson - När Göteborg försvann

Aldrig någonsin har någon levt upp till ett epitet så som Jesper lever upp till Göteborgare. För är det något han kan då är det Göteborg.
Utöver sina vitsar och sina historier om spårvagnar, så är han även en otroligt duktigt fotbollspelare.

Fostrad i modersklubben IF Väster, och därefter vid 13års ålder värvad av Niklas Skoogs gamla klubb Västra Frölunda. Vid 17 års ålder gick han tillbaka till moderklubben och spelade fotboll i division 3, där han stannade i 6 år innan studier fick ta över hans liv.
Efter resor till diverse okända länder, flyttade Jesper till Stockholm i höst. Han provspelade under januari och februari med FC, där tränare Daniel Nannskog såg hans storheter.

Nu är han äntligen spelklar, och Jesper kan användas varsom helst i mittfältet och anfallet.
Han kommer bli otroligt nyttig med hans fysik och vinnarinställning.

Det enda han behöver tänka på är att tona ner vitsarna.

Jesper Jonsson gjorde en säsong i FC och var en härlig kraft med sin positiva inställning.

Välkommen hem - Jesper Jonsson
Jesper Jonsson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss