Sammy Abd El
Hamid
2014
Bläddra spelare
Sammy Abd El Hamid
Sammy Abd El Hamid - Husvagnsägare

Det var längesen Sammy kände sig trygg. Hans ångest och panikattacker kom med jämnare mellanrum.
Törsten visade sig alltid när han mådde som sämst, och den visade aldrig honom någon nåd.
Att få dra ner blixtlåset på skinnjackan, känna navelluddet falla ur, Låta svettpärlor från hans raka egyptiska brösthår sakta glida mellan hans bröst.
Det var då som det var som godast, att äntligen få öppna sin efterlängtade baginbox. Att få dricka utan stopp, att få dricka ensam, och känna sig som den egytpiska kung som han var.

Det var det och FC Stockholm som betydde något.

Som han längtade till spillrorna till knän skulle växa sig starka, till hålen på strumporna skulle tätas, till att han än en gång fick stå i omklädningsrummet, och känna doften av sina älskade spelare.
Sammy Abd El Hamid
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss