Patrik
Sandberg
2014
Bläddra spelare
Patrik Sandberg
Patrik Sandberg - Tränare

Patrik är gift och har två barn, och han har bott i Stockholm i 21 år. Patrik har rötterna från Norrbotten. Uppväxt i en by som heter Råneå. Med en familj som är fotbollsgalen har nästan allt endast kretsat kring fotbollen under hela Patriks liv.

Flytten till Stockholm gick 1997 då Hammarby hörde av sig. Sedan fortsatte karriären spelat i Assyriska, Spårvägen, Nacka FF och Gröndals IK.
Tränarkarriären inleddes i Gröndal 2005 och då låg Gröndal i div 3. Sejouren avslutades efter 5 år i Gröndal och då låg laget i div 1. 2010 hade Patril ett uppehåll under våren för att under hösten hoppa in och försöka hjälpa Assyriska Syrianska kvar i div 1 vilket tyvärr inte gick vägen.

Under åren 2011 och 2012 tränade Patrik, Karlbergs BK och under första året lyckades de vinna div 3. Efter det blev det Järla IF 2013 och 2014 där han lyckades vinna div 4 det första året.

Mellan åren 2015 och 2016 prövade Patrik på rollen som sportchef i Huddinge IF där det första året var i div 1 för att sedan bli div 2 efter degradation.
När Patrik sammanfattar varför han väljer att hoppa på FC sägen han så här:

”Jag har prövat på tränarrollen under ganska lång tid vilket gör att det känns tryggt med att hoppa på detta äventyr som tränare i FC Stockholm med allt vad det innebär.

Jag älskar ledarskap vilket jag även jobbar med i det privata livet. Det är väldigt roligt att ha med människor att göra och verkligen få de att utvecklas och nå uppsatta mål. En annan egenskap jag besitter är att jag har en nästan jobbig vinnarskalle. Jag kan vara en jobbig människa när det förloras men det kompenseras när det vinns istället.”

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss