Pouria
Farjami
2014
Bläddra spelare
Pouria Farjami
Pouria Farjami - en iransk delikatess!

Poruia anslöt till FC Stockholm våren 2017 som assisterande till Anders Wasserman. När Wasserman sedan fick lämna FC Stockholm, tog Pouria över ledarskapet tillsammans med Sportchefen Stefan Elfver. Detta var hösten 2017.
Det var väldigt nära att de lyckades knipa kvalplatsen till division 2, och avslutade serien med tre raka vinster, och hela 16-2 i målskillnad.

Till 2018 går Pouria in med delat ansvar med Patrik Sandberg. Där hans övergripande uppgifter är att leda lagets träningar, med allt vad det innebär.

Pouria kom till Stockholm som 13 åring från Skövde. Han började sin tränarkarriär 2010 och innehar idag Uefa Advanced Licens.

Pouria är en välutbildad tränare som är lyhörd och vet hur man lyfter den enskilda spelaren.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS