Kianoosh
Mostaghimi
2014
Bläddra spelare
Kianoosh Mostaghimi
Kia Mostaghimi - Assisterande tränare

ohan Mjällbys första beslut som huvudtränare i FC Stockholm är att utöka tränarstaben ytterligare en dimension. Kianoosh Mostaghimi med ett förflutet som assisterande förbundskapten för Iran under den gamla Manchester United coachen Carlos Queiroz är numera en del av FC Stockholm! Senaste åren har Kia varit anställd hos Stockholms fotbollsförbund som talangutvecklare. Vi är väldigt glada över att Kia valt att bli en del av FC Stockholm och följa med på vår resa!

Johan Mjällby kommenterar:
”Det är väldigt kul att kunna välkomna Kia till FC Stockholm. Kia har stor erfarenhet, är väldigt ambitiös och duktig på att utveckla spelare! Han kommer att vara en viktig del av teamet i vår strävan att ge laget bästa möjliga förutsättningar i division två. ”

Förutom att ha varit assisterande förbundskapten i Iran, under forna Manchester United tränaren Carlos Queiroz så har Kia hunnit med en hel del.
Han har varit tränare för Syrianska Kerburan i Division 1, Armeiska Syrianska i division 2.

Han jobbar även med Stockholms Fotbollsförbund med att förbereda och hjälpa de bästa spelarna födda -03 innan de tar steget till landslagen. Utöver det är Kia även instruktör för UEFA.

Kia kommenterar själv
”När Johan hörde av sig och berättade om projektet, så tvekade jag inte. FC Stockholm är en klubb som har gjort en fantastisk resa under en kort tid, tack vare spelarna och klubbledningen! Klubben har höga ambitioner och därför ville jag jättegärna vara med och bidra under resans gång. Det känns riktigt bra att vara här !”

Tillsammans med Johan Mjällby och Pouria Farjami som även han är assisterande tränare är Kia nu också en del av tränarstaben – och det känns väldigt tryggt!

Avslutningsvis berättar sportchef Stefan Elfver att han är väldigt nöjd att ha Kia hos oss:

”FC Stockholm får in en mycket erfaren, välutbildad tränare, med ett väldigt digert fotbollsCV i Mostaghimi. Det ska bli oerhört spännande att få följa honom hos oss. Efter två träningar ser jag redan att Mjällby, Pouria och Kia har hittat varandra och har redan ett fint samarbete” säger sportchef Stefan Elfver.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss