Mathias
Jung
2014
Bläddra spelare
Mathias Jung
Mathias Jung - Kalmars egna Ballack!

Mathias Jung som är från Kalmar och född 1993 är en otroligt spelskicklig mittfältare, med en fantastisk vänsterfot. Det var just i Kalmar FF som han slog igenom som fotbollspelare. Redan 2009 var han och med och vann Gothia Cup på ett knökfullt Heden. Motståndarna var Paris FC och Jung var matchens gigant.

Han anslöt till FC från KSF Prespa Birlik i Division 2 Östra Götaland, där han tillbringat senaste året. Innan dess var det; IFK Malmö, IFK Berga och Oskarshamns AIK.


Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:


Mathias hade tränat med oss ett tag och vi visste att han bra. Men inte så bra som han visade sig vara efter sin debut. Andra halvlek stod jag bara och skakade på huvudet. För jag förstod knappt vad som hände. Vi är jävligt glada att han valde oss, kul att få se honom spela fotboll med barndomskompisen Max Axelsson också. Jag kan inte sluta tänka på hur lik Jung är Michael Ballack i sin spelstil. Snabb summering: Så jävla kul!


Mathias kommer att spela i tröja nummer #13 och konkurrerar om en plats på mittfältet i FC.

Varmt välkommen hem, Mathias!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS