Eddy
Sjöberg
2014
Bläddra spelare
Eddy Sjöberg
Eddy Sjöberg - Sälj- och marknadschef

Eddy Sjöberg kom som målvakt till FC inför säsongen 2013, han kom tidigare från IFK Mariehamn på Åland och spel i både A- och B-laget. Sedan dess har Eddy och FC varit som ett gift par och följt varandra. Eddy valde inför 2017 att lägga skorna på hyllan blev tränare istället, samma år som klubben avancerade till division 2.

Eddy arbetar idag som Sälj- och marknadschef och sitter med i styrelsen samt ledningen hos FC Stockholm. Eddy hjälper även sportchef Stefan med rekryteringen av nya spelare till lagbygget.

Med entusiasm och ett stort engagemang leder och utvecklar han FC i ett nära samarbete med Stefan Elfver och Simon Brännström utifrån övergripande strategi och mål.

Eddy leder idag tillsammans med Stefan och Simon det operativa arbetet med allt från bygga/skapa nya samarbetsmöjligheter, sociala medier, sponsringsfrågor, intern- som extern kommunikation, kundbearbetning, och media/PR.

Tillsammans med med Stefan och Simon har han även ansvar för webbdesign, annonser, grafiskt material och kommunikationen för digital marknadsföring.

Eddy startade FC:s första affärsnätverk under säsongen 2019 och inför 2020 finns det flera spännande projekt i pipen som blir spännande att följa.

Eddy arbetar aktivt tillsammans med Simon och Stefan med att förvalta och fortsätta utveckla varumärket "FC Stockholm Internazionale".
Eddy Sjöberg
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS