Simon
Brännström
2014
Bläddra spelare
Simon Brännström
Simon Brännström - Ordförande och Klubbchef

Simon Brännström arbetar idag som klubbchef och Ordförande hos FC Stockholm.

Med entusiasm och ett stort engagemang leder och utvecklar han FC i ett nära samarbete med Stefan Elfver och Anton Fernandez Selg utifrån övergripande strategi och mål.

Simons arbetsuppgifter är även att;
- Leda och utveckla organisationen och medarbetare.
- Processutveckling och förbättringsarbete

Förutom ordförandeskapet är Simon även den som oftast författar texter, allt från matchreferat till spelarinfo.

Simon leder idag tilsammans med Stefan och Anton det operativa arbetet med allt från sociala medier, sponringsfrågor, intern- som extern kommunikation, kundberatbetning, och media/PR.
Tillsammans med med Stefan har han även ansvar för webbdesign, annonser, grafiskt material och kommunikationen för digital marknadsföring.

Simon har även som uppgift att förvalta och utveckla varumärket "FC Stockholm Internazionale".

Simon är som person en ledare med stor förmåga att engagera och inspirera människor i sin
omgivning. Han är affärsdriven och brinner för att FC som helhet ska lyckas inom såväl sporten som helhet.
Simon har en delegerande ledarstil och gillar balansen mellan operativt och strategiskt arbete - och hans vilda idéer och impulser gör alltid nytta.


Simon andas och lever för FC dag som natt, och jobbar alltid att driva föreningen längre, och längre.
Utan Simon hade FC aldrig varit där FC är idag.
Innan Simon lade handskarna på hyllan, hanns det med många härliga räddningar. Läs mer om hans aktiva kärriär på; Simpa Brännström

Simon Brännström
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss