Johan
Moberg
2014
Bläddra spelare
Johan Moberg
Johan Moberg - FC:s viktigaste!

Johan Moberg tog en plats i ledarstaben under året 2013 - då han blev lagledare, eller Player Manager.

Johan är än av de absolut viktigaste inom FC Stockholm Internazionale, förutom hans iver att driva föreningen framåt är han stöttepelaren för alla runt omkring.
Han gör att spelarna kan fokusera på det de ska göra på planen, och eventuella distraktioner vid sidan om minimeras! Johan ser till att allt rullar som det ska samtidigt som övriga i ledarstaben kan koncentrera sig på det sportsliga.

När Johan kom in blev det ett stort uppsving för alla inom föreningen i form av avlastning, då Johan hjälper till inom allt. Han är en specialist på att få allt att fungera och höjer FC avsevärt. Detta är något som verkligen märks på våra spelare.

Som lagledare har Johan Moberg särskilt ansvar för;
• Förmedla information från ledningen/föreningen
• Delta i ledarmöten anordnade av föreningen
• Hålla kontakt med kansliet
• Ha hand om spelarförteckningen inför matcher
• Föra närvaro och rapportera till föreningen
• Informera nya spelare om vad som gäller
• Ansvara för att match- och tävlingskläder samt övrigt träningsmaterial.

Tack vare Johan kan FC ta hand om sina spelare ännu bättre, och på så sätt få dem att snabbare börja prestera på planen.

Med Moberg är FC alltid komplett!

Innan Moberg tog klivet in i ledarstaben, var han en eminent vänsterback - om hans sejour som spelare kan du läsa här: Johan Moberg
Johan Moberg
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS