Trimi
Makolli
2014
Bläddra spelare
Trimi Makolli
Trimi Makolli - FCs målgaranti

Tränare Rebaz Hassan kommenterar övergången av Trimi följande:

”Trimi Makolli. En fantastiskt spelare. Jag har följt Trimi under många år.

I Trimi får vi en spelare som garanterar mål. Han har gjort 51 mål på 60 matcher senaste fyra åren - och har ett otroligt avslut i straffområdet.

Utöver det så besitter han en bra speluppfattning som gör att han kan användas på flera olika positioner på planen.

Förutom hans egenskaper som fotbollspelare så känns det som vi verkligen lyckats knyta åt oss en fin människa och lagkamrat. Så det känns väldigt, väldigt bra.”


När Trimi Makolli själv berättar varför valet föll på FC Stockholm, låter det så här:

”FC Stockholm har något bra på gång och jag vill vara en del av den resan. Så enkelt är det.
Sedan har klubben lyckats få in en väldigt duktig tränare i Rebaz, Dessutom har vi värvat bra inför den här säsongen, och har redan väldigt bra spelare i truppen - vilket även det var en bidragande orsak till varför det blev FC. Det känns rätt helt enkelt.

Själv så kommer jag ge allt på träning och match. Det har jag alltid gjort, och det kommer jag alltid att göra. Jag kommer hit för att vinna! Något annat finns inte.

Och ska vi prata målsättning. Vi ska vinna. Vi ska upp i Division 1, så enkelt är det!”


Även sportchefen Stefan Elfver känner sig väldigt nöjd med att Trimi väljer FC.

”Känns väldigt, väldigt skönt att slippa möta Trimi i år. Jag kommer fortfarande ihåg när vi mötte Stocksund, och han hade lekstuga mot oss. Det är en fantastisk fotbollspelare. Tidigare har jag bara lyckats locka till honom på FM, men nu är det på riktigt.
Trimi besitter en otrolig beslutsamhet som spelare, och är väldigt farlig i straffområdet – men jobbar även stenhårt. Så vi får en poängspelare av klass, men även en lagkamrat som kommer göra allt för sina medspelare. Vilket kommer visa sig på plan. Titta bara på hans målfacit senaste säsongerna det är brutalt. Och som sagt, så jävla skönt att han spelar för oss i år och inte mot oss!”


Varmt välkommen Trimi!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS