Leif
Persson
2014
Bläddra spelare
Leif Persson
Leffe - världens bästa materialare och världens bästa Leffe!

- Så här är det. Jag vill komma och känna på grabbarna i omklädningsrummet innan jag bestämmer. Jag vill se om det känns rätt. Provspela kan man säga.
Redan där visste FC att de hade funnit en prins, en stjärna en sheriff.

Så dök han upp, en solig eftermiddag på Stadshagens IP. Specialbyggd väska, och filtar över axeln. Kaffet var kokande hett, havrebollarna smälte i munnen och juicen var färskpressad. Som om han aldrig gjort något annat hivar han upp nippelolja ur innerfickan och pumpar upp bollarna.
Alltid med lite extra tryck.

Leif Persson har tagit FC till nya nivåer med hans enorma kunnande och med hans extrema engagemang.

Utan Leif hade vi aldrig kunnat bibehålla samma nivå match efter match, eller träning för den delen. Han visar alltid vägen, och är ett föredöme för alla.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss