Yoffre Vera
Vasquez
2014
Bläddra spelare
Yoffre Vera Vasquez
Yoffre Vera Vasques - Pepe Peru!

Den peruanska anfallsvirtuosen Yoffre Vera Vasques skrev på för FC den 24:e augusti.
Yoffre som är alldeles för överkvalificerad för spel i FC valde dock ändå klubben efter ett mycket bra provspel, och det nära samarbetet mellan FC och Nordic Football.

Yoffre valde bort klubbar i högsta divisionerna i Sverige då han vill satsa på att komma till ro i Sverige och fokusera på att komma i fysisk form och anpassa sig till det svenska spelet.

Han blev spelklar redan till matchen mot toppkonkurrenten IFK Lidingö.

Yoffre är en exceptionell duktig forward. En klassisk boxspelare, men är även en snabb och bra djupledsspelare med två bra fötter. Då Yoffre är 184 lång anses han som en lång forward i Peru, och förmodligen därför har han utvecklat ett otroligt fint huvudspel – och gör mål lika ofta med huvudet som med fötterna.

Välkommen hem – Yoffre Vera Vasques
Yoffre Vera Vasquez
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 13 jun 16:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss