Yoffre Vera
Vasquez
2014
Bläddra spelare
Yoffre Vera Vasquez
Yoffre Vera Vasques - Pepe Peru!

Den peruanska anfallsvirtuosen Yoffre Vera Vasques skrev på för FC den 24:e augusti.
Yoffre som är alldeles för överkvalificerad för spel i FC valde dock ändå klubben efter ett mycket bra provspel, och det nära samarbetet mellan FC och Nordic Football.

Yoffre valde bort klubbar i högsta divisionerna i Sverige då han vill satsa på att komma till ro i Sverige och fokusera på att komma i fysisk form och anpassa sig till det svenska spelet.

Han blev spelklar redan till matchen mot toppkonkurrenten IFK Lidingö.

Yoffre är en exceptionell duktig forward. En klassisk boxspelare, men är även en snabb och bra djupledsspelare med två bra fötter. Då Yoffre är 184 lång anses han som en lång forward i Peru, och förmodligen därför har han utvecklat ett otroligt fint huvudspel – och gör mål lika ofta med huvudet som med fötterna.

Välkommen hem – Yoffre Vera Vasques
Yoffre Vera Vasquez
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS