Marcus
Nobell
2014
Bläddra spelare
Marcus Nobell
Marcus Nobell - Skyttekungen!

Marcus Nobell, hela Gotlands gunstling blir FC Stockholms första nyförvärv inför säsongen 2020. Nobell ansluter från IFK Haninge som vann serien i år, och blev lagets skyttekung med 14 gjorda mål. Sportchef Stefan Elfver är otroligt nöjd med värvningen av Nobell, och försökte redan i till årets säsong få honom men då föll valet som sagt på IFK Haninge.

[b]Sportchef Stefan Elfver kommenterar: [/b]
- Det är en fantastisk fin spelare som vi får in. Nobell är en rutinerad skyttekung, och ett otroligt fint målsnitt genom åren. Förra gången han spelade i Division II Norra Svealand så dunkade han in 21 mål - det hoppas vi han tangerar i år. Förutom att han är seriens absolut bästa boxspelare så har han en bra karaktär både på och utanför planen. Förra året så fick Omar och Haninge låna honom av oss, men nu vill vi ha honom för oss själva. Det känns även jäkligt bra att kunna presentera Nobell som vårt första nyförvärv, för det bevisar på vad vi vill och vart vi strävar - i år ska vi slåss om första platsen!

Marcus Nobell som är född 1988, och uppvuxen på Gotland har FC Gute som moderklubb. På Gotland har han blivit utsedd till hela Gotlands bästa fotbollsspelare ett antal gånger. Något han aldrig är sen att kommentera.

Marcus Nobell egna ord om övergången till FC Stockholm:
- Det är ett skönt gäng som jag hamnar i. Det har varit på tapeten förr och vi var rätt nära även i fjol. Nu kändes det som det var dags att komma hem även i Stockholm. Jag vet vad jag kan, och jag är helt säker på att jag kommer kunna vara med att bidra med poäng, men även ett lugn och trygghet i spelet. Jag pratade med Stefan om förväntningarna för året - och det kändes som vi har samma. För när har FC någonsin haft andra förväntningar att vinna? Jag har ju ändå vunnit Division II i alla Stockholmslag jag har spelat i. Så varför ska jag sluta nu?
Det enda tråkiga med att spela i FC, är att jag inte kan vinna en till GA-boll. Fast för stunden spelar det inte så stor roll, jag har ju ändå två fler än Jimmie Engqvist.


Stort välkommen hem till oss Marcus!

Marcus Nobell
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS