Mikael
Erstadius
2014
Bläddra spelare
Mikael Erstadius
Erstadius - ett fysiskt monster med en fantastisk stjärnglans.

Erstadius skrev på för FC i början av 2015. Redan 2014 försökte FC få över honom när han valde att inte satsa vidare på fotbollskarriären i Frej och division 1. Istället gick han till moderklubben Vallentuna BK och var där under ett år.
2015 blev det äntligen klart att detta fysiska monster, med en enorm arbetskapacitet och speed väljer att komma till oss.

Erstadius är en välskolad ytter som fick sin fotbollsfostran i Brommapojkarna.Vid arton års ålder valde Vallentuna att plocka hem honom och där blev han en viktig del av laget. Efter två säsonger blev han värvad av Vasalund till superettan och under detta år spelade han samtidigt med Djurgårdens U-21 i TipsElit.

Efter ettåriga sejouren i Vasalund blev han värvad av IK Frej, och spelade där i fyra år. Erstadius blev en väldigt viktig pjäs under fyra år och var med och spelade upp Frej i division 1. Dock lyckades inte Mikael att kombinera hans civila karriär med fotbollen och tvingades sluta.

att han nu väljer att komma till FC känns så ofantligt stort! Ännu ett bevis på att FC är här för att vinna!

Det är en ren och skär glädje att se Erstadius spela fotboll och gör han inte mål eller poäng själv, så ser han till att hans enorma löpande öppnar upp luckor åt sina medspelare.
Erstadius är verkligen en stjärna och kommer vinna många matcher till FC på egenhand.
Då det är en spelartyp som har saknats i FC tas han emot med öppna armar.

Välkommen hem - Mikael Erstadius!
Mikael Erstadius
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss